MONTERING/ PRODUKSJON

Vår Monteringsavdeling utfører monteringsarbeid for mange ulike bedrifter, både i -og utenfor kommunen. For eksempel gjør vi mye delmonteringsarbeid for Glamox, og for Vindex setter vi sammen skrudeler til sprosser og rekkverk.

Vi kan utføre mange typer monteringsarbeider, men det er en fordel at det er et visst volum i produksjonen før vi ønsker å ta på oss oppdrag. Vi kan sette sammen, brette eller skru sammen det meste!

Under monteringsavdeling har vi:

PRODUKSJON AV TENNBRIKETTER

Produksjon av Tennbriketter, er en egen del av Monteringsavdelingen. Vi produserer førsteklasses tennbriketter til opptenning i ovn, peis eller bålpanne. Disse kan kjøpes hos oss direkte, og/eller på flere dagligvarebutikker rundt om i kommunen.

GARNKUTTING

Å skjære garnlinet bort fra flyte/synke-tauet, er en produksjon vi har startet opp ganske nylig. Dette er også et flott miljøtiltak, der fiskerne kan få brukt om igjen tauene, ved at det «skytes» på nytt garnlin. Vi henter og bringer garn og tau. Er det fiskere som ønsker å få utført slikt arbeid, er det bare å ta kontakt.

VEDPRODUKSJON – SALG

Vi selger ved i 40 liters sekker til privathusholdninger. Vi har ulike kvaliteter, fra ren bjørkeved, blandingsved, til kapp og opptenningsved. Ved kan vi bringe ut til folk. Ta kontakt for å få vite hvilke dager i har utkjøring.

FOR MER INFORMASJON

KONTAKT OSS: